Mérések
 
 

 

 

Kapcsolat

Kézi és műszeres mérések:

70/218-5352

E-mail ssimon@freemail.hu

FOLYADÉKOT SOHA NE MELEGÍTSÜNK 2 PERCNÉL TOVÁBB MIKROHULLÁMÚ SÜTŐBEN

 

Nézze meg a filmet is

 
 

Kézi   méréseket is végzünk

Megmérjük a  Szent György, a Ley vonalakat és ezek interferenciáit,   feltérképezzük az érctelérek és a rétegződések helyzetét, vízfolyások  mérése során megállapítjuk az elhelyezkedését, folyásirányt a szélességet a partvonulatot, meghatározzuk a Hartman térrácsszerkezet pontos hálózatát.

 

 

 
 

"A civilizáció fejlődése, a vegyigyárak szennyezése, atomrobbantások, egészségtelen táplálkozás, ózon pajzs elvékonyodása, az elektromosság és a rádiótechnika fejlődése során keletkezett elektroszmog és még sok tényező együttes hatása érvényesül. Következésképpen az ártalmatlan és a földi élethez nélkülözhetetlen sugárzások felerősödtek, az egészségtelen táplálék és az egészségtelen táplálkozás miatt az emberi érzékenységi szint növekedett (érzékenyebbek lettünk). " 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Földsugárzásmérés

www.radiesztezia.hu

A mai világban nagyon fontos a földsugárzás terhelésének megszüntetése.

Milyen méréseket és vizsgálatokat végzünk a földsugárzások káros hatásainak megállapítására?

Műszeres mérések:

Mikrohullámú sütő műszeres bemérése:

A mikron az ajtó szigetelésének a sérülése vagy zsírosodása, vagy a szigetelőképességének elvesztése miatt a mikrohullámok a sütőn kívüli térre is hatnak. Ezért szükséges  a méréssel történő ellenőrzése.

A mikrósütő használatával kapcsolatban néhány érdekes  és tanulságos írást olvashat, ha ide kattint. Láthat egy rövid filmet a mikróban történő egyszerű vízmelegítéssel kapcsolatban.

 

 

Műszeres mérések

Megvizsgáljuk az állandó tartózkodási helyeken a tér állapotát, berendezését, elektromos készülékek elhelyezkedését figyelembevéve a  külső körülményeket (trafóház, nagyfeszültségű felső vezeték, adótorony, antenna stb.) műszeres elektroszmog méréseket végzünk. Megállapítjuk az elektroszmog jelenlétének az erősségét, mert az elektromosság és a mágnesesség a kültéren (magasfeszültségű hálózatok, rádiótelefon és adóállomások, stb.) és a béltéren (pl. házimozi rendszer) egyaránt megsokszorozódott.

A digitális műszeren  nT (nanoTesla) értékekben jelennek meg az eredmények.

A műszerrel az elektromos változó terek és a mágneses változó terek mérését végezzük.

A fekhely mérésekor a fekhely terhelését az elektromos készülékek kikapcsolt állapotában majd  bekapcsolt állapotában mérjük

 Az elektromos változó terek ajánlás szerinti határértéke:

Alcsonyfrekvenciás elektromos tér  V/m
minősítés extrém erős gyenge nincs
értékhatár 50 fölött 5 - 50 1 - 5-ig 1 alatt

10 V/m alatt, de az én javaslatom 1V/m alatti érték.( 50 Hz-en)

A mágneses változó terek ajánlás szerinti határértéke:

Alcsonyfrekvenciás mágneses tér  nT (nanoTesla)
minősítés extrém erős gyenge nincs
értékhatár 0,5 fölött 0,1 - 0,5 0,02 - 0,1 0,02 alatt

200 nT alatt, sőt lehetőleg 20 nT alatt (50 Hz-en)

Az elektromos és a mágneses terek egyen és váltakozó jellegek lehetnek (Nem váltakozó a Föld mágneses tere, melyet az iránytű használatából ismerünk.)

Váltakozó teret hoz létre az pl. a háztartási áramellátó  hálózat.

Elektromos váltakozó terek a háztartásban a vezetékek körül egészen a fogyasztóig ill. annak kapcsolójáig érzékelhető még akkor is, ha a fogyasztó szerkezet ki van kapcsolva.

Emellett mágneses tér is keletkezik, ha a vezetéken áram folyik.

A környezetünkben az alábbi változó terekkel van dolgunk:

A 30 kHz alatti frekvenciákat alacsony a MHz- ill. a GHz-es frekvenciákat nagyfrekvenciának tekintjük. Itt a két teret nem lehet egymástól elválasztani ezért itt elektromágneses térről beszélünk. Pl. ilyen frekvencián működnek a rádió- ás TV-adók mikrohullámú készülékek, mobiltelefonok stb.

A váltakozó mágneses terek át tudnak hatolni a szilárd építőanyagokon úgy mint fal, üvegen stb. ezért a helységen belül feltételezett forrás esetében elsősorban elektromos teret fontos mérni. Külső forrás esetében elsősorban a mágneses teret kell vizsgálni, mert az elektromost a falak jelentősen csillapítják (kivéve faház esetében).

A távvezetékekre vannak már szabályok és előírások, de Mo-on általában elismert és elterjedt a számítógépes munkahelyek vonatkozó eü-i és munkavédelmi szabályok.

Az egészségre gyakorolt hatások.  Az elektroszmoggal kapcsolatos ismeretek  folyamatos fejlődésben vannak  ezért az emberi szervezetre gyakorolt hatása is kutatás alatt van.

 A kutatások foglakoznak a rákkal, főleg a gyermekkori leukémiával, ezenkívül a keringési rendszerrel (10 nT hatására növekedő elektrokortikális aktivitást, ) az  endokrin rendszerrel csökkenő melatonint mutattak ki.

Az egészet elsősorban az idegrendszer érzi meg, kezdődik  az alvászavar, a teljesítmény csökkenés, a depreszíó, de orvosilag negatívok a leletek, viszont érezzük a problémát és tehetetlenül tűrjük.

Lehetőségek a terhelés csökkentésére:

A legfontosabb tényezők:

Az elektromos vagy mágneses térerősség nagysága, frekvencia, a terhelés időtartama, a forrástól való távolság.

Források: (háztartásban) hőtárolós fűtőkészülékek, padlófűtés, fűtőpaplan, hajszárító, bojler, hőlégfúvó, trafós készülékek (rádiós ébresztőóra, töltőkészülék, halogén lámpa trafója stb.) mobiltelefon, vezeték nélküli telefon Tv, rádió, hűtő, mikró, hangfalak, stb,stb.

Részletesen a védelemről az elektroszmog oldalon.

Mérés a  Geiger-Müller féle készülékkel

A földmozgások és földrengések megváltoztatják a törésvonalak helyzetét és itt is újak keletkeznek ezért a pontos hely meghatározása után szükséges egy műszeres vizsgálat is.

Ha törésvonalat találunk, akkor  a törésvonal teljes vonulatán műszeres méréssel  végzünk, megállapítjuk a háttérsugárzást helységben és a törésvonalon is ( max. 0.33 msv/h - mikró-sievert)

  Kézi mérések:

Kézi méréssel megállapítjuk a különböző sugárzások helyzetét és a fizikai jellemzőit (vízér sugárzás, Hartman, Curry, Ley, Szentgyörgy sugárzások, Föld törésvonalak)

Megmérjük a  Szent György, a Ley vonalak (struktúrák) és ezek interferenciáit   feltérképezzük az érctellérek és a rétegződések helyzetét, vízfolyások  mérése során megállapítjuk a polaritást a folyásirányt a szélességet a partvonulatot.

A kézi mérésekhez a lengyelpálca modern változatát használjuk ez a legegyszerűbb fizikai mérőműszer, amivel elektro-fizikai méréseket lehet végezni. (fizika szerint az ék a legegyszerűbb gép).

A tér és a berendezések vizsgálata.

A normál térben nem lehetnek  távolkeleti térgerjesztók, vizes, nedves fal. Akadálymentes  energiaáramlásokat (ennek útjába nem lehet semmi) kell biztosítani. Megkell figyelni a hengeres tárgyak elhelyezkedését,  figyelemmel az indigókék padlóvázákra és a parabola alakú állólámpákra, valamint a kristályból készült tárgyakra.

Meg kell nézni az épület tájolását,  figyelembe kell venni a talaj rétegződését.

Az épületekben a szigetelések minőségét (pl. kohósalak) az altalaj minőségét, (mocsaras, agyagos, feltöltött stb.).

Megmérjük a tér egyensúlyát (térnyomás, térpolaritás, lengőtér stb.)

Mindenre kiterjedő részletes vizsgálatot végzünk a Biotér-Natura Hálózat iránymutatási szerint.

Az árnyékoló eszközök szabadalmi védettség alatt állnak.

 

 

 
 

 

Honlapunk  a földsugárzás-méréssel, káros sugárzások intenzitásának csökkentésével, és az egészséget jelentősen javító tértecnológiai eszközökkel foglalkozik

 

 

 

- Mikor érdemes beméretni a lakást, munkahelyet illetve az állandó tartózkodási helyet?

- Milyen méréseket és vizsgálatokat végzünk a földsugárzások káros hatásainak megállapítására?

- Mi a megoldás, ha a mérés megállapítja, hogy a sugárzás erősebb az emberi érzékenységi szintnél?

- Miért kell foglalkozni a különböző sugárzások ártó hatásaival?