Tapasztalatok
 

 

Kapcsolat

Kézi és műszeres mérések: 0670/218-5352

E-mail ssimon@freemail.hu

FOLYADÉK OT SOHA NE MELEGÍTSÜNK 2 PERCNÉL TOVÁBB MIKROHULLÁMÚ SÜTŐBEN

 

Nézze meg a filmet is

 
 

Kézi   méréseket is végzünk

Megmérjük a  Szent György, a Ley vonalakat és ezek interferenciáit,   feltérképezzük az érctelérek és a rétegződések helyzetét, vízfolyások  mérése során megállapítjuk az elhelyezkedését, folyásirányt a szélességet a partvonulatot, meghatározzuk a Hartman térrácsszerkezet pontos hálózatát.

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Földsugárzásmérés

www.radiesztezia.hu

Miért kell foglalkozni a különböző sugárzások ártó hatásaival?
 

Azzal tisztába kell lenni, hogy a Földből és a kozmikus térből sugárzások érkeznek. Ezek jótékony és káros hatásával nap mint nap találkozunk.

Megfigyeltem, amikor a geopatikus zavarzóna megszűnt (ágy áthelyezéssel, árnyékolással), akkor 2-3 hétig az emberek egy része rosszabbul érezte magát mint azelőtt. 

Ez a gyógyulási krízis. Beindult a szervezet  öngyógyítási folyamata. Amikor ez elmúlik, akkor egyre jobban és egyre jobban érezték magukat.

A betegségek ciklikusan nem tértek vissza, használtak tartósan a gyógyszerek.

Az újdonságok rovatban találhatnak térhatmonizáló eszközöket, melyek a  kellemetlenségeket csökkentik. A geopatikus zavarzónától függetlenül,  jelentős egészségi  javulást eredményeznek, még súlyos betegségek esetén is, megelőzésre mindenképpen ajánlottak.

Ha az állandó tartózkodási helyeken a mágneses teret felerősitettük  és a káros rezgéseket semlegesitettük vagyis a szervezet megtisztult a  káros rezgésektől, akkor 1-2 napon belül a közérzetünkben jelentős  pozitív változások lesznek.

A Földön és a légkörben több mint 20 féle sugárzást ismerünk. A sugárzások többsége hasznos,  a földi élethez nélkülözhetetlen, de a sugárzások intenzitása és a benne eltöltött idő (dózis) hossza  már problémákat okozhat.

Hosszú időn keresztül csak két sugárzást ismertek és, ezek nagyobb intenzitását károsnak tartották. (Hartman háló és a vízérsugárzás)

Ma már a Ley és Szentgyörgy sugárzások felerősödése gyakran okoz kellemetlenségeket.

A Hartman háló a Föld mágneses erővonalaiból áll,

A vízér sugárzás pedig a mozgó víz és a vele érintkező mederfal közötti súrlódás feláramló energiája, mely a víz útja során összegyüjtött az ember számára káros rezgések összessége. A víz hosszú vándorútján összeszedett szennyeződések miatt elveszti a természetes rendezett szerkezetét, és az általa keletkeztetett erőtérben a  hosszú időt eltöltő emberi szervezet védekező képessége jelentősen meggyengülhet, vagyis tartós érintkezéskor lemeríti az ember energiamezőjét.

 

A civilizáció fejlődése, a vegyigyárak szennyezése, atomrobbantások, egészségtelen táplálkozás, ózon pajzs elvékonyodása, az elektromosság és a rádiótechnika fejlődése során keletkezett elektroszmog és még sok tényező együttes hatása érvényesül. Következésképpen az ártalmatlan és a földi élethez nélkülözhetetlen sugárzások felerősödtek, az egészségtelen táplálék és az egészségtelen táplálkozás miatt az emberi érzékenységi szint növekedett (érzékenyebbek lettünk). Nincs meg az a képességünk hogy megérezzük az állandó tartózkodási helyek megfelelőségét, csak a betegségek sorozata figyelmeztet erre. (Indonéziában a szökőár  2004. Karácsonyakor 160 ezer ember életét követelte, érdekes, hogy egyetlen állat sem pusztult el.)  Az embernek nem működött  a hatodik érzéke?

Ezek azok az  alapvető indokok, melyek arra köteleznek minket, hogy számoljunk a különböző sugárzások nagyobb  intenzitása miatt  keletkezett rossz közérzettel, vagy már a kialakult  betegséggel. (Pl. a jól ismert napsugárzás, eddig csak hasznos és szükséges volt, ma már nagyon káros is lehet. A többi sugárzásnak is -  a napsugárzáshoz hasonlóan - megnőtt az erőssége, ezzel  a káros hatása is.)

 Megnőtt a  Szent György, a Ley vonalak (struktúrák) és ezek interferenciáinak az erőssége, a szeméthegyekre, mocsarakra lakótelepek épültek ezért kell, hogy  feltérképezzük az érctellérek és a rétegződések helyzetét, a szokatlan belvizek és árvizek miatt újabb és újabb vízfolyások keletkeztek, a földmozgások és földrengések megváltoztatják a törésvonalak helyzetét és itt is újak keletkeznek, az elektromosság és a mágnesesség a kültéren (magasfeszültségű hálózatok, rádiótelefon és adóállomások, stb.) és a béltéren (pl. házimozi rendszer) egyaránt megsokszorozódik,  és találkozunk egy viszonylag új dologgal a kozmikus csatornákkal

 

 
 

 

Honlapunk  a földsugárzás-méréssel, káros sugárzások intenzitásának csökkentésével, és az egészséget jelentősen javító tértecnológiai eszközökkel foglalkozik

 

 

 

- Mikor érdemes beméretni a lakást, munkahelyet illetve az állandó tartózkodási helyet?

- Milyen méréseket és vizsgálatokat végzünk a földsugárzások káros hatásainak megállapítására?

- Mi a megoldás, ha a mérés megállapítja, hogy a sugárzás erősebb az emberi érzékenységi szintnél?

- Miért kell foglalkozni a különböző sugárzások ártó hatásaival?