Megoldás
 
 

 

Kapcsolat

Kézi és műszeres mérések:

70/218-5352

E-mail ssimon@freemail.hu

FOLYA DÉKOT SOHA NE MELEGÍTSÜNK 2 PERCNÉL TOVÁBB MIKROHULLÁMÚ SÜTŐBEN

 

Nézze meg a filmet is

 
 

Kézi   méréseket is végzünk

Megmérjük a  Szent György, a Ley vonalakat és ezek interferenciáit,   feltérképezzük az érctelérek és a rétegződések helyzetét, vízfolyások  mérése során megállapítjuk az elhelyezkedését, folyásirányt a szélességet a partvonulatot, meghatározzuk a Hartman térrácsszerkezet pontos hálózatát.

 

 

 
 

  ÉRDEMES ODAFIGYELNI!

Ha éjfél után minden ok nélkül 1-4 óra között felébredünk. Pótcselekvésekkel mulatjuk az időt, (rágyújtás, WC-re járás, Tv, stb.)

Ha reggel fáradtabban ébredünk, mint, amikor lefeküdtünk, vagy 8-10 óra alvás után is egyre fáradtabbak vagyunk.

Ha nem szeretünk otthon lenni mindig elkívánkozunk más helyre. (Mozi, diszkó, szomszédok, kocsma, stb. stb.)

Ha este szokatlanul korán a legnagyobb fáradsággal úgy ájulunk be az ágyba.

Ezek is olyan jelek, amelyek a geopatikus ingersávok hatásainak a jellemzői. a lakás radiesztéziai bemérése után kizárható a szervi betegség, vagy megerősíthető az a probléma, hogy szervi betegség keletkezett és azzal egyértelműen orvoshoz kell fordulni.

 

   

Földsugárzásmérés

www.radiesztezia.hu

Ha minden lelet negatív, ha nem találnak szervi problémát

Mikor érdemes beméretni a lakást, munkahelyet illetve az állandó tartózkodási helyet?

Ha betegnek érezzük magunkat, de a leleteink jók.

Ha ok nélküli ("idegi alapon keletkezett") betegségek keserítik meg az életünket, amelyeket gyógyszerekkel sem tudunk véglegesen megszüntetni, mert időszakonként visszatérnek.

Ha korházi kezelésre kerül sor, a hazakerülés után rövid idő alatt a betegség megismétlődik.

Ha a betegségek rövid idő alatt kifejlődnek. (daganatos, idegrendszeri megbetegedések - fóbia, depresszió, szorongás, álmatlanság -stb.).

Ha  a lakásban nem érezzük jól magunkat, szinte menekülünk onnan.

Ha ingadozó a vérnyomás, gyakori  a fejfájás,  indokolatlanul  izomgörcs keletkezik, folyamatosan rossz a közérzet.

Ha lefekvés után csak altatóval tudunk elaludni.

Ha nyugodt alvás után, kisebb megerőltetésben is kimerülünk.

Ha éjjel 1és 5 óra között a normál alvásból minden ok nélkül rendszeresen néhány percre (órára)  felébredünk.

Ha a jóképességű gyerek az íróasztalánál nem érzi jól magát, a látszólag kényelmetlen helyeket viszont kedveli.

Ha reggel fáradtabban ébredünk, mint ahogy lefeküdtünk.

Mi a megoldás, ha a mérés megállapítja, hogy az állandó tartózkodási helyeken (ágy, számítógép, varrógép stb) a sugárzás erősebb az emberi érzékenységi szintnél?

1./ Az ágy áthelyezése semleges területre.

2./ A sugárzások terhelésének csökkentése.

3./  A káros rezgések semlegesítése.

Az egyik megoldás az, hogy a mérés során megállapított semleges területekre áthelyezzük az ágyat, vagy azt az eszközt (számítógép, varrógép stb.), ahol folyamatosan napi 4-5 óránál többet tartózkodunk.

Az esetek egy részében ez megoldható, de legtöbb esetben a lakás szűkössége miatt nincs megfelelő semleges terület, vagy az átrendezés esztétikailag nem felel meg. Ilyenkor javasoljuk  az árnyékolást.

Vagy nap mint nap  a lakás más-más helyén kell aludni, ha ez lehetséges.

A másik megoldás az árnyékolás:

Mivel a  gravitáció, a Föld mágneses erővonalai nem szüntethetők meg, ezért egy szerkezettel a sugárzás irányát eltéríthetjük és az intenzitását lecsökkenthetjük az állandó tartózkodási hely szűk környezetében, az emberi érzékenységi színt alá.

Az árnyékolás egy speciális technológia, ezért azt csak szakember végezheti.

Az árnyékolás során megváltoztatjuk a teret, ezért be kell állítani a tér nyomását, polaritását figyelembe véve a térgerjesztőket és a lengőteret

Az árnyékoló eszközök, melyek a káros sugárzások intenzitását csökkentik, szabadalmi védettség alatt állnak.

A védekezés lehetőségei - képzett, radiesztéta szakember segítségével - a káros sugárzástól mentes hely kijelölése, vagy a tartózkodási hely, elsősorban a fekhely tértechnológiai árnyékolókkal történő mentesítése. A régmúltból átvett hagyományokból ismert eszközök (gesztenye, szalma, gyapjútakaró, rézgyűrű, alufólia, tükör stb.) relatív hatékonyságúak, legfeljebb átmeneti segítséget nyújthatnak, gyakran ellenőrizendők és cserélendők.

A radiesztéziai szakterületen folytatott kutatások eredménye egy forradalmian új lehetőség a NATURA tértechnológiai elven működő árnyékoló család. Ennek a termékcsaládnak alkalmazásával időkorlát nélkül semlegesíteni lehet - ki lehet a térből szívni – szervezetre eső feleslegesen nagyobb terheléseket, valamint jelentősen csökkenthető a technikai berendezések által keltett elektromágneses sugárzások. Ezen utóbbi sugárzások értékeinek megváltozása már műszeres méréssel is igazolható.

A kifektetéssel ill. a szakember által telepített  NATURA tipusú árnyékolókkal kiszűrhetők a károsító hatások. Az ember normál energiaháztartása helyreállítható és így beindulhat a szervezet öngyógyító folyamata.

A felesleges térgerjesztések megszüntetésével, a káros sugárzások intenzitásának a csökkentésével az egész családnak jobb lesz a közérzete.

A harmadik megoldás: olyan tér biztosítása az állandó tartózkodási helyeken, ahol a szervezet  folyamatosan megtisztul a számunkra káros rezgésektől.

Ujdonságok

 

NE FŰTSÜK AZ UTCÁT!

 

 
 

 

Honlapunk  a földsugárzás-méréssel, káros sugárzások intenzitásának csökkentésével, és az egészséget jelentősen javító tértechnológiai foglalkozik

 

 

 

- Mikor érdemes beméretni a lakást, munkahelyet illetve az állandó tartózkodási helyet?

- Milyen méréseket és vizsgálatokat végzünk a földsugárzások káros hatásainak megállapítására?

- Mi a megoldás, ha a mérés megállapítja, hogy a sugárzás erősebb az emberi érzékenységi szintnél?

- Miért kell foglalkozni a különböző sugárzások ártó hatásaival?