Kérdések
 

 

Kapcsolat

Kézi és műszeres mérések: 70/218-5352

E-mail ssimon@freemail.hu

FOLYA DÉKOT SOHA NE MELEGÍTSÜNK 2 PERCNÉL TOVÁBB MIKROHULLÁMÚ SÜTŐBEN

 

Nézze meg a filmet is

 
 

Kézi   méréseket is végzünk

Megmérjük a  Szent György, a Ley vonalakat és ezek interferenciáit,   feltérképezzük az érctelérek és a rétegződések helyzetét, vízfolyások  mérése során megállapítjuk az elhelyezkedését, folyásirányt a szélességet a partvonulatot, meghatározzuk a Hartman térrácsszerkezet pontos hálózatát.

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Földsugárzásmérés

www.radiesztezia.hu

 

Hogyan mérik meg a földsugárzásokat.... ?

Válasz a kérdésre.

A radioaktív (gamma) sugárzást és az elektroszmog méréseket csak műszeres méréssel lehet megbízhatóan megállapítani. A geopatikus sugárzások többi összetevőit csak kézi méréssel lehet megállapítani.

A tudomány még adós a korszerű műszerekkel, melyek segítségével szelektíven,  pontosan és megbízhatóan mérni lehetne a földsugárzásokat.  (Vannak már probálkozások, de még nem terjedt el  a köztudatban és a pontoságukról nincsenek megbízható adatok) A levegő frekvecia telitetsége már igen zavaró, ezért a kézi méréseket csak igen tapasztalt nagy gyakorlattal rendelkezők végezhetik el pontosan. Az emberek egy kisebb része képes különböző sugárzások érzékelésére. Az,  aki az érzékelési készségét fejleszti és a mérést megtanulja az  a sugárzások helyzetéről egész pontos térképet tud  készíteni. Az állatvilágban a hatodik érzék rendkívül fejlett.  2004. Karácsonyakor Indonéziában 160 ezer  ember életét követelte a szökőár, de az érdekesség az, hogy egyetlen állat sem pusztult el.

Miért lehetnek károsak a földsugárzások... ?

Válasz a kérdésre.

A civilizáció fejlődése, a vegyigyárak szennyezése, atomrobbantások, egészségtelen táplálkozás, az ózon pajzs elvékonyodása, az elektromosság és a rádiótechnika fejlődése során keletkezett elektroszmog és még sok tényező együttes hatása érvényesül. Következésképpen az ártalmatlan és a földi élethez nélkülözhetetlen sugárzások felerősödtek,  a Föld mágneses mezőjének erőssége csökkent, az egészségtelen táplálék és az egészségtelen táplálkozás miatt az emberi érzékenységi szint növekedett (érzékenyebbek lettünk). Nincs meg az a képességünk hogy megérezzük az állandó tartózkodási helyek megfelelőségét.

Miért mondják veszélyesnek a vízérsugárzást ... ?

Válasz a kérdésre.

A víz egymagában teljesen veszélytelen. 

A vízér sugárzás pedig a mozgó víz és a vele érintkező mederfal közötti súrlódás feláramló energiája, mely a víz útja során összegyüjtött az ember számára káros rezgések összessége. A víz hosszú vándorútján összeszedett szennyeződések miatt elveszti a természetes rendezett szerkezetét, és az általa keletkeztetett erőtérben a  hosszú időt eltöltő emberi szervezet védekező képessége jelentősen meggyengülhet, vagyis tartós érintkezéskor lemeríti az ember energiamezőjét.

Milyen sugárzás a Hartmann... ?

Válasz a kérdésre.

A Hartman háló a Föld mágneses erővonalaiból áll.

Mit jelent az árnyékolás ... ?

Válasz a kérdésre.

Egy szerkezet segítségével  az állandó tartózkodási helynek a közelében a sugárzás erejét lecsökkentjük, majd  részben az irányát kismértékben  eltérítjük. A megmaradt sugárzás intenzitása az emberi érzékenységi szintnél kisebb, így ártalmatlan lesz.

Vagy egy tértecnológiai szerkezettel, az állandó tartózkodási helyeken olyan tér biztosítása , ahol a szervezet megtisztul a  káros rezgésektől.

Mikor és kinek használnak a táplálék-kiegészítők... ?

Válasz a kérdésre.

Mindenkinek. "Mérgezett" a Föld, a víz, a levegő, az étel. Az embernek szüksége van arra, hogy hatékony  táplálék-kiegészítőkkel segítsen a  szervezetnek a mérgek eltávolításában. Hiánytáplálkozás mellett túlsúlyosak vagyunk.

 

 
 

 

Honlapunk  a földsugárzás-méréssel, káros sugárzások intenzitásának csökkentésével, és az egészséget jelentősen javító térenergetikai eszközökkel foglalkozik

 

 

 

- Mikor érdemes beméretni a lakást, munkahelyet illetve az állandó tartózkodási helyet?

- Milyen méréseket és vizsgálatokat végzünk a földsugárzások káros hatásainak megállapítására?

- Mi a megoldás, ha a mérés megállapítja, hogy a sugárzás erősebb az emberi érzékenységi szintnél?

- Miért kell foglalkozni a különböző sugárzások ártó hatásaival?