Elektroszmog
 

 

Kapcsolat

Kézi és műszeres mérések:

70/218-5352

E-mail ssimon@freemail.hu

FOLYAD ÉKOT SOHA NE MELEGÍTSÜNK 2 PERCNÉL TOVÁBB MIKROHULLÁMÚ SÜTŐBEN

 

Nézze meg a filmet is

 
 

Kézi   méréseket is végzünk

Megmérjük a  Szent György, a Ley vonalakat és ezek interferenciáit,   feltérképezzük az érctelérek és a rétegződések helyzetét, vízfolyások  mérése során megállapítjuk az elhelyezkedését, folyásirányt a szélességet a partvonulatot, meghatározzuk a Hartman térrácsszerkezet pontos hálózatát.

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Földsugárzásmérés

www.radiesztezia.hu

  Az elektroszmog nem szolgálja az egészségünket

 
 
 

Az elektroszmog megtalálható mindenütt, ahol elektromos készülékeket használnak, vagy ahol elektromos vezetékek húzódnak és áram alatt állnak. Az már tény, hogy az elektromágneses sugárzás árt az egészségnek.  

A hatásai alapján lehet olyanok, amelyek elektromos áramként lép a testbe, de vannak olyanok, amelyeknél a belépő energia hővé fog alakulni. Egyik változatban sem szolgálja az egészségünket. Kezdetben alvászavarok feledékenység, fejfájás, szívritmus-zavarok, és depressziós megbetegedések kezdenek kialakulni

 Az illetékesek azon vitatkoznak, hogy milyen határértékekek szabjanak meg az elektromosság és a mágnesesség eltűrésére. Ha már a határértékeken vitatkoznak, akkor ebből egyértelműen következik, hogy tisztában vannak azzal, hogy egy bizonyos határon felül ez káros lehet az emberi szervezetre.  

Véleményem szerint az eletromágneses mezők mindig ártóak, bármennyire is kicsik  azok.  A jövőbe mutató törekvések és a kutatások, arra is figyelnek, hogy a lakóterünkben az elektromosság szükséges használata után a vezetékek is feszültségmentesek legyenek.

Ne elégedjünk meg azzal, hogy az orvostól kapott negatív leletek birtokában  majd minden megváltozik, ez nem igaz, valószínű ez a tudomány figyelmetlensége. Valószínű, hogy a tüneteket az ártó láthatatlan sugárzások okozzák, mert, ha lokalizájuk, vagy csökkentjük a terhelést, akkor a tünetek is megszűnnek.

Néhány ajánlat az elektroszmog csökkentésére

Az elektromágneses világunk ma potenciális veszélyeinek tűnik.Nézzünk néhány bizonyítékot, keressük meg azokat a módszereket, amellyel megbirkózhatunk a problémával. Az elektromágneses mezők szintjének csökkentése érdekében kezdjük a vizsgálódást és az elővigyázatosságot néhány egyszerű eszközzel, amelyet könnyen lehet használni.  

 •  Kerüljük  az elektromos berendezésegek együttes használatát.

 •  Használjunk korszerű elektromos berendezéseket, amelyek már minimalizálják az elektromos és a mágneses kisugárzást.

 •  Tartsuk be a védőtávolságot.

 •  Hálószobába minimalizáljuk az elektromos és a mágneses készülékeket. (A hálószoba szomszéd felöli oldalán is)

 •  Ha  a készüléknek magas a mágneses és elektromos kibocsátása, akkor azt a legtakarékosabban kell használni.

 •  Használaton kívüli berendezéseket áramtalanítsunk.

 •  

 •  A nagykiterjedésű fémtárgyakat  kössük be az  EPH-be

 •  Otthon is figyeljünk a képernyő előtti munkavégzés szabályaira.

 • A szükséges helyeken árnyékolt kábeleket használjunk.

 • Nagyfeszültségű felső vezeték, trafó, lokátor átjátszóállomás védőtávolságain kívül legyen az állandó tartózkodási helyünk.

 • Megfelelő minőségű vitaminok folyamatos szedése.

 •  Mikrozott ételek minimálisra való  csökkentése

Tehetne más is ?

Tehetne a kormány a tudomány és a törvényhozás is többet.

 Lassan, de biztosan egyre többen foglalkoznak ezzel a kérdéssel, a jövőben talán több eredményre számíthatunk.

Régóta tudjuk, hogy az elektroszmog, a pulzáló áram hosszútávon károsítja az egészségünket
Bízva abba, hogy az  Európai parlament majd tovább lát a magyar hivatalos álláspontnál, akkor a jelenlegi engedékeny előírásokat szigorítani fogja. Az utóbbi időben egyre többen vannak akik az elektromos és mágneses váltakozó mezők káros hatásait elismerik. Számomra megdöbbentő, hogy nagyon még sokan vannak  olyan emberek is, akiknek az egészről fogalmuk sincs. Munkavédelmi oktatáson hallanak az áramütés veszélyéről, de az elektromos készülékek kisugárzásáról keveset tudnak. Hála a munkavédelemnek, hogy már a képernyő előtti munkavégzés szabályait megalkotta. A betartása ugyan lehetetlen, de már ez is valami.  Talán kezdik elismerni, hogy mégis van félnivalónk?

 

 

 
 

 

Honlapunk  a földsugárzás-méréssel, káros sugárzások intenzitásának csökkentésével, és az egészséget jelentősen javító térenergetikai eszközökkel foglalkozik

 

 

 

- Mikor érdemes beméretni a lakást, munkahelyet illetve az állandó tartózkodási helyet?

- Milyen méréseket és vizsgálatokat végzünk a földsugárzások káros hatásainak megállapítására?

- Mi a megoldás, ha a mérés megállapítja, hogy a sugárzás erősebb az emberi érzékenységi szintnél?

- Miért kell foglalkozni a különböző sugárzások ártó hatásaival?